Kycklinglevermousse

Kycklinglevermousse

Den smälter på tungan och avnjuts gärna med grovt bröd och små, franska inlagda gurkor.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (11 st)

Mitt betyg:

Kycklinglevermousse

Den smälter på tungan och avnjuts gärna med grovt bröd och små, franska inlagda gurkor.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 4 dl

Gör så här:

Skär levern i bitar. Skala och hacka löken och vitlöken. Stek lever och lök i smör i en stor stekpanna. Levern ska var lite rosa inuti. Lägg lever och lök i en matberedare. Tillsätt salt, peppar, konjak och smör. Mixa till en slät mousse. Tillsätt grädden och mixa moussen fluffig. Rör ner nötterna. Häll smeten i 2 små formar. Låt stelna i kylen. Hållbar i kylen 4-5 dagar. Går att frysa.

Källa:

Rekommenderade produkter