Kycklingfilé med dragonpotatis och bearnaisesås

Kycklingfilé med dragonpotatis och bearnaisesås

Vällagade och riktigt goda kycklingfileér med bearnaise. Gratinerad hasselbackspotatis och kyckling tillagas i ugnen och bjuds med en klick sås. Mums!
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (235 st)

Mitt betyg:

Kycklingfilé med dragonpotatis och bearnaisesås

Vällagade och riktigt goda kycklingfileér med bearnaise. Gratinerad hasselbackspotatis och kyckling tillagas i ugnen och bjuds med en klick sås. Mums!

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Skala potatisen och skär i tunna skivor men inte helt igenom. Lägg dem med den skivade sidan upp i en ugnssäker form. Blanda smör-&rapsolja med dragon och salt. Pensla potatisen med blandningen och stek den i mitten av ugnen ca 30 min. Bryn kycklingfiléerna i smör-&rapsolja, salta och peppra. Lägg dem i en ugnssäker form och sätt in i ugnen. Strö osten över potatisen och tillaga den och kycklingen ytterligare 15 min. Skala löken och skär den i klyftor. Fräs lök och haricots verts i smör-&rapsolja i en stekpanna. Tillsätt tomaterna delade i halvor, salta och peppra.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 490 kcal
  • Protein: 38 g
  • Kolhydrater: 42 g
  • Fett: 19 g
Skriv ut