Kycklingfilé med dijonsenap och gräslök

Kycklingfilé med dijonsenap och gräslök

Kycklinglårfilé är mörare och saftigare än bröstfilén och går dessutom snabbare att laga. Här får den sällskap av en krämig gräddsås med franska fläktar från dijonsenap.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (0 st)

Mitt betyg:

Kycklingfilé med dijonsenap och gräslök

Kycklinglårfilé är mörare och saftigare än bröstfilén och går dessutom snabbare att laga. Här får den sällskap av en krämig gräddsås med franska fläktar från dijonsenap.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Salta och peppra kycklingen. Bryn dem i smör-&rapsolja i en stekpanna på båda sidor. Tillsätt syrad grädde, senap och fond. Låt sjuda ca 10 min. Strö över gräslök. Servera gärna med ris och sallad.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port inkl ris

  • Energi: 545 kcal
  • Protein: 30 g
  • Kolhydrater: 50 g
  • Fett: 24 g
Skriv ut