Kyckling tandoori

Kyckling tandoori

Låt Indien inspirera! Bjud på kryddig och underbart god tandoorikyckling ikväll!
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (15 st)

Mitt betyg:

Kyckling tandoori

Låt Indien inspirera! Bjud på kryddig och underbart god tandoorikyckling ikväll!

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • ca 1 kg kycklingdelar
  • 2 dl Arla Köket® matyoghurt
  • 1 msk färsk ingefära
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1½ tsk garam masala
  • 2 krm cayennepeppar
  • 1 tsk malen gurkmeja
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk salt

Gör så här:

Lägg kycklingdelarna i en skål. Blanda matyoghurt med ingefära, pressad vitlök, garam masala, cayennepeppar, gurkmeja, chilipulver och salt. Häll blandningen över kycklingdelarna och täck med folie. Låt marinera 3-4 tim eller över natten. Sätt ugnen på 200°. Lägg kycklingdelarna i en långpanna. Stek dem i nedre delen av ugnen 30-40 min.

Källa:

Rekommenderade produkter