Kyckling masala med chili och yoghurt

Kyckling masala med chili och yoghurt

20 min Huvudrätt
En härlig indisk kycklinggryta med mustiga kryddor och extra hetta av chili. Serveras med en klick krämig yoghurt.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/kyckling-masala-med-chili-och-yoghurt/

Gör så här

  • Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  • Skär kycklingfiléerna i strimlor och fräs dem i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 5 min. Rör ner såsen och koka upp.
  • Dela, kärna ur och finhacka chilin. Servera med ris, chili och en klick yoghurt.
Klart!
Energi:

495 kcal

Protein: 36 g
Kolhydrater: 43 g
Fett: 19 g

Ingredienser

Kycklingbröstfilé
500 g
2 msk
Tikka masala sås, ca 450 g
1 burk
Jasminris
3 dl
Röd chili
1
2 dl