Kronärtskocksfyllda knyten

Kronärtskocksfyllda knyten

Knyten i spännande smaker som har en rykande åtgång på bufféborden!
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (49 st)

Mitt betyg:

Kronärtskocksfyllda knyten

Knyten i spännande smaker som har en rykande åtgång på bufféborden!

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 16 st

  • 8 skivor smördeg
  • 6 soltorkade tomater i olja
  • 400 g kronärtskocksbottnar
  • 1 msk pressad citron
  • 100 g riven parmesanost
  • 250 g Arla Köket Kesella® kvarg
  • 2 äggulor
  • ½ tsk salt

Till pensling:

  • 1 ägg

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Hacka tomaterna. Mixa eller finhacka kronärtskocksbottnarna. Tillsätt övriga ingredienser och rör till en smet. Kavla ut smördegsplattorna så att de blir ca 10x20 cm. Dela dem på mitten till fyrkanter. Lägg en klick av fyllningen på varje platta och nyp ihop till knyten. Pensla med uppvispat ägg. Grädda knytena mitt i ugnen ca 25 min.

Källa:

Rekommenderade produkter