Kräftlag till tinade kräftor

Kräftlag till tinade kräftor

Piffa till de frysta kräftorna med en egen lag. Låt kräftorna tina långsamt i kylen och lägg dem i den nya lagen en stund innan gästerna kommer.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (24 st)

Mitt betyg:

Kräftlag till tinade kräftor

Piffa till de frysta kräftorna med en egen lag. Låt kräftorna tina långsamt i kylen och lägg dem i den nya lagen en stund innan gästerna kommer.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 1 gul lök
  • 2 liter vatten
  • ½ dl salt
  • ½ msk strösocker
  • 3 dl ljus öl
  • 100 g krondill utan stjälkar

Gör så här:

Skala och klyfta löken. Lägg undan några dillkronor till dekoration. Koka ihop alla ingredienser till lagen ca 5 min. Låt kallna. Häll lagen över de tinade kräftorna och låt stå kallt ett par timmar. Häll av lagen, lägg upp kräftorna på fat och dekorera med dillkronorna.

Källa: