Krabbkakor på surdegsbröd

Krabbkakor på surdegsbröd

Festlig liten skaldjursrätt. Servera som förrätt eller gör fyra stora till lunch eller vickning.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (3 st)

Mitt betyg:

Krabbkakor på surdegsbröd

Festlig liten skaldjursrätt. Servera som förrätt eller gör fyra stora till lunch eller vickning.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Häll krabbköttet i en sil och pressa ur vätskan. Blanda krabbköttet med övriga ingredienser. Forma till 8 kakor och stek dem gyllenbruna i smör, ca 3 min på varje sida. Stek brödskivorna i smör. Skär baguetten i skivor och lägg rucola och krabbkakor på brödskivorna, toppa med crème fraiche och rom.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 180 kcal
  • Protein: 12 g
  • Kolhydrater: 6 g
  • Fett: 11 g
Skriv ut