Köttfärs och savoykål med tikka masala

Köttfärs och savoykål med tikka masala

Köttfärs är perfekt vardagsmat som vi varierar genom att göra en panna med färdig tikka masala. Snabbt och gott med indiska smaker.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (7 st)

Mitt betyg:

Köttfärs och savoykål med tikka masala

Köttfärs är perfekt vardagsmat som vi varierar genom att göra en panna med färdig tikka masala. Snabbt och gott med indiska smaker.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Till servering:

Gör så här:

Stek köttfärsen i smör-&rapsolja i en stekpanna, salta. Skala och riv morötterna grovt. Tillsätt dem i pannan och fräs ca 2 min. Ansa och strimla kålen. Lägg den i pannan och låt den fräsa med någon min. Häll på såsen och låt koka upp under omrörning. Riv äpplet grovt och blanda med yoghurten. Värm bröden. Servera köttfärspannan med yoghurt och naanbröd.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 795 kcal
  • Protein: 34 g
  • Kolhydrater: 81 g
  • Fett: 35 g
Skriv ut