Kassler med grönsaksremoulad

Kassler med grönsaksremoulad

Kassler är härlig sommarmat som blir extra god när man skär den i tunna, tunna skivor. Servera kall med en smakrik yoghurtsås och kokt färskpotatis.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (14 st)

Mitt betyg:

Kassler med grönsaksremoulad

Kassler är härlig sommarmat som blir extra god när man skär den i tunna, tunna skivor. Servera kall med en smakrik yoghurtsås och kokt färskpotatis.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 750 g potatis
  • 4 småbröd

Gör så här:

Börja med att tvätta eller skala och koka potatisen. Blanda yoghurt, senap, ättiksgurka, kapris, majonnäs och hälften av gräslöken. Dela tomaterna och gröp ur kärnorna. Skär tomaterna i tärningar och vänd ner i såsen. Skär kasslern i tunna skivor och lägg upp på ett fat. Strö över resten av gräslöken. Servera kasslern med potatis, sås och bröd.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 420 kcal
  • Protein: 28 g
  • Kolhydrater: 42 g
  • Fett: 14 g
Skriv ut