Karamelliserad chokladmousse med havrekrisp

Karamelliserad chokladmousse med havrekrisp

Ljuvlig och knaprig chokladmousse som är perfekt att förbereda. Bara att skeda upp i glasen strax innan servering.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (2 st)

Mitt betyg:

Karamelliserad chokladmousse med havrekrisp

Ljuvlig och knaprig chokladmousse som är perfekt att förbereda. Bara att skeda upp i glasen strax innan servering.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Havrekrisp:

Gör så här:

Börja med havrekrisp. Sätt ugnen på 175°. Blanda eller mixa ingredienserna till en smulig massa. Lägg den på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen 15-20 min, rör om några gånger under tiden. Låt kallna. Smält sockret i en liten stekpanna eller kastrull tills det blir gyllenbrunt. Koka upp 1 dl av grädden och vispa ner den i sockret under fortsatt värmning. Låt kallna i kyl. Vispa resten av grädden och kakao till ett löst skum. Blanda med sockergrädden och fortsätt vispa till en jämn mousse. Varva havrekrisp och mousse i glas och servera genast

Källa:

Rekommenderade produkter