Kanelstekt ananas med mandelgrädde

Kanelstekt ananas med mandelgrädde

Avsluta vinterns festmiddag med varm, kryddig ananas och sval mandelkrispig grädde.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (38 st)

Mitt betyg:

Kanelstekt ananas med mandelgrädde

Avsluta vinterns festmiddag med varm, kryddig ananas och sval mandelkrispig grädde.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Skala ananasen och skär bort mittstocken. Skiva ananasen och stek skivorna i smör och kanel i en stekpanna tills de fått färg. Ringla över honung och limesaft. Fortsätt steka tills honungen karamelliserat och limesaften kokat in. Vispa grädden. Hacka mandeln och vänd ner i grädden. Servera ananasen varm med mandelgrädden.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 480 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 28 g
  • Fett: 39 g
Skriv ut