Kanelkyckling med mandel

Kanelkyckling med mandel

Kanelkyckling är panerade kycklingfiléer i en god, fräsch sås. Servera gärna kycklingen med couscous och grönsaker.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (33 st)

Mitt betyg:

Kanelkyckling med mandel

Kanelkyckling är panerade kycklingfiléer i en god, fräsch sås. Servera gärna kycklingen med couscous och grönsaker.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Salta och peppra kycklingen. Fördela mjöl, ägg och mandelspån på varsin tallrik. Blanda kanel i mandeln. Vänd kycklingen först i mjöl, sedan i ägg och sist i mandelspån. Stek kycklingen i smör på båda sidor på svag värme ca 10 min. Blanda grädde, fond, rivet skal och saft av citron till såsen. Häll den runt kycklingen och låt sjuda utan lock ca 10 min.

Källa:

Rekommenderade produkter