Kanelkäppar

Kanelkäppar

Enkla, fjäderlätta och försvinnande goda. Lika söta till kaffet som i granen.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (47 st)

Mitt betyg:

Kanelkäppar

Enkla, fjäderlätta och försvinnande goda. Lika söta till kaffet som i granen.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 24 st

Garnering:

  • ½ dl strösocker
  • ½ msk malen kanel

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Vispa ihop smör, vaniljsocker och mjöl med elvisp till en smulig massa. Tryck ihop till en deg på mjölad bänk. Rulla till två tjocka rullar. Låt vila i kyl ca 20 min. Skär varje rulle i 12 bitar. Rulla ut varje bit till en pinne och böj till en käpp. Lägg på plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen ca 12 min. Låt kakorna svalna något på plåten. Vänd dem i socker blandat med kanel.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 110 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 12 g
  • Fett: 7 g
Skriv ut