Kanelfrästa körsbär med vaniljkräm

Kanelfrästa körsbär med vaniljkräm

Himmelska bär med lätt kanelsmak. En fullträff med den superenkla, lena vaniljkrämen.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (14 st)

Mitt betyg:

Kanelfrästa körsbär med vaniljkräm

Himmelska bär med lätt kanelsmak. En fullträff med den superenkla, lena vaniljkrämen.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Vaniljkräm:

Gör så här:

Kärna ev ur körsbären. Hetta upp smöret i en stekpanna. Rör ner socker och kanel. Blanda i körsbär och mandel och stek ca 2 min. Skrapa fröna ur vaniljstången och blanda med smetana och socker. Servera körsbären varma med vaniljkrämen.

Tips:

Vaniljstång kan bytas ut mot 0,5 krm vaniljpulver till 4 port. Vaniljpulver finns att köpa i de flesta livsmedelsbutiker.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 430 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 23 g
  • Fett: 35 g
Skriv ut