Kalvkotlett med krämiga parmesanbönor

Kalvkotlett med krämiga parmesanbönor

Italieninspirerat med kalvkotlett som italienarna älskar! Bönor med smak av parmesan är gott till.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (35 st)

Mitt betyg:

Kalvkotlett med krämiga parmesanbönor

Italieninspirerat med kalvkotlett som italienarna älskar! Bönor med smak av parmesan är gott till.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Skiva purjolöken tunt. Häll av och skölj bönorna. Fräs löken i smör-&rapsolja i en kastrull 2–3 min. Tillsätt bönor, crème fraiche, vatten, citronskal och ½ tsk salt. Ta från värmen. Salta och peppra kotletterna. Stek dem i smör-&rapsolja i en stekpanna 2–3 min på varje sida. Lägg i tomaterna med kvisten uppåt när ca 2 min av stektiden återstår. Värm bönorna. Servera kotletterna med bönor och tomater.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 355 kcal
  • Protein: 34 g
  • Kolhydrater: 15 g
  • Fett: 16 g
Skriv ut