Kålrabbislaw med granatäpple och vitost

Kålrabbislaw med granatäpple och vitost

Frisk slaw med knapriga söta granatäpplekärnor på toppen. God till grillad kyckling, halloumi och lax. Den som föredrar en krämigare slaw blandar ner ett par deciliter turkisk matyoghurt.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (6 st)

Mitt betyg:

Kålrabbislaw med granatäpple och vitost

Frisk slaw med knapriga söta granatäpplekärnor på toppen. God till grillad kyckling, halloumi och lax. Den som föredrar en krämigare slaw blandar ner ett par deciliter turkisk matyoghurt.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Dressing:

  • saft av 1 citron
  • 2 msk olivolja
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 kruka färsk mynta

Gör så här:

Skala kålrabbin och strimla den. Skala moroten och strimla den med skalaren. Dela granatäpplet och ta ur kärnorna. Smula osten grovt. Blanda kålrabbi, morot, granatäpplekärnor och ost. Rör ihop dressingen och häll den över slawen. Garnera med myntablad.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 175 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 8 g
  • Fett: 11 g
Skriv ut