Kalkonwrap med färskost, ärtskott och pistagenötter

Kalkonwrap med färskost, ärtskott och pistagenötter

Smakrika nötter i sällskap med pigga skott och söta, torkade bär blir god lunch eller matig utflyktswrap tillsammans med färskost och rökt kalkon.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (0 st)

Mitt betyg:

Kalkonwrap med färskost, ärtskott och pistagenötter

Smakrika nötter i sällskap med pigga skott och söta, torkade bär blir god lunch eller matig utflyktswrap tillsammans med färskost och rökt kalkon.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Skala moroten och riv den grovt. Bred färskost på bröden. Lägg på kalkon, morot, ärtskott och tranbär. Grovhacka nötterna och strö över. Ringla över olja och toppa med peppar. Rulla ihop och dela bröden på mitten.

Källa:

Rekommenderade produkter