Italienska fiskspett

Italienska fiskspett

30 min Huvudrätt
Skinka ger fisken fin smak och gör att den håller ihop på grillen.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/italienska-fiskspett/

Gör så här

  • Dela fisken i 12 bitar. Strö över peppar och citronskal.
  • Dela skinkan i halvor på längden. Vira en skinkskiva runt varje fiskbit och trä upp dem på 4 blötlagda träspett.
  • Dela, kärna ur och tärna tomaterna. Skiva salladslöken.
  • Fräs löken snabbt i smör-&rapsolja. Tillsätt crème fraiche, rör ner tomaterna och koka upp.
  • Pensla fiskspetten med smör-&rapsolja och grilla dem ca 6 min.
Klart!
Energi:

430 kcal

Protein: 35 g
Kolhydrater: 35 g
Fett: 15 g

Ingredienser

Koljafilé
600 g
Svartpeppar
1 krm
Citron
rivet skal av 1
Lufttorkad skinka
6 skivor
Tomater
2
Salladslökar
2
2 msk
2 dl