Om gelén hunnit stelna för mycket innan den ska skedas över frukten så går det bra att få den lös igen genom att värma den.
Vetemjöl
|
1½ dl |
---|---|
50 g | |
Strösocker
|
½ dl |
Citron
|
finrivet skal av 1 |
Salt
|
½ krm |
Vatten
|
½ msk |
1¼ dl | |
Strösocker
|
1 dl |
Salt
|
½ krm |
Stor citron
|
finrivet skal av 1 |
Äggulor
|
2 |
250 g | |
1½ dl | |
Gelatinblad
|
4 |
Gelatinblad
|
1½ |
---|---|
Konc. juice, konc äppeljuice
|
½ dl |
Vatten
|
1 dl |
Hallon
|
125 g |
Färska blåbär
|
50 g |
Vindruvor
|
10 |
Persika i halvor
|
1½ |