Havets tartar med löjrom

Havets tartar med löjrom

Perfekta förrätten med både lax och räkor. Svensk grovkornig senap ihop med gräslök och dill ger friskt sting.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (144 st)

Mitt betyg:

Havets tartar med löjrom

Perfekta förrätten med både lax och räkor. Svensk grovkornig senap ihop med gräslök och dill ger friskt sting.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 100 g kallrökt lax
  • 100 g skalade räkor
  • 1 dl Arla Köket Kesella® kvarg
  • 1 msk finhackad färsk gräslök
  • 1 msk hackad färsk dill
  • 1 tsk skånsk senap
  • 4 msk löjrom

Gör så här:

Hacka laxen och räkorna. Blanda kvarg, gräslök, dill och senap. Rör i lax och räkor. Forma till 4 – 6 ovala bollar. Toppa med löjrom och gräslök.

Källa:

Rekommenderade produkter