Haricots verts med vitlök

Haricots verts med vitlök

Haricots verts är bästa tillbehöret till söndagsstek eller annat gott kött. Koka inte för länge, bönorna smakar godast när de behåller sin krispighet.
Betyg (5 st)

Mitt betyg:

Haricots verts med vitlök

Haricots verts är bästa tillbehöret till söndagsstek eller annat gott kött. Koka inte för länge, bönorna smakar godast när de behåller sin krispighet.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i varukorgen

Antal portioner

Gör så här:

Koka haricots verts i lättsaltat vatten 3-4 min. Häll av vattnet. Rör i smör-&rapsolja, vitlök och peppar.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per Per port exklusive tillbehör

  • Energi: 90 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 3 g
  • Fett: 8 g
Skriv ut