Hallonyoghurtglass på pinne

Hallonyoghurtglass på pinne

Friska glasspinnar på yoghurtglass med färska hallon och matyoghurt. Glykossirap i smeten gör glassen mjuk och krämig.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (40 st)

Mitt betyg:

Hallonyoghurtglass på pinne

Friska glasspinnar på yoghurtglass med färska hallon och matyoghurt. Glykossirap i smeten gör glassen mjuk och krämig.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Gör så här:

Koka upp grädde, glykossirap och vaniljpulver. Låt kallna. Vispa äggulor och florsocker luftigt. Mosa ner hallon. Tillsätt yoghurt och gräddblandning. Rör till en jämn smet. Fördela i 12 plastglas à ca 1 dl. Frys i ca 1 ½ tim. Stick ner pinnar och frys i ytterligare minst 3 tim.

Tips:

Smaksätt med rivet skal och saft av 1 lime.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per st

  • Energi: 175 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 21 g
  • Fett: 9 g
Skriv ut