Hallonpannacotta med kanel

Hallonpannacotta med kanel

En pannacotta på gräddfil med ett stänk kanel, som framhäver den goda sötsyrliga hallonsmaken.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (93 st)

Mitt betyg:

Hallonpannacotta med kanel

En pannacotta på gräddfil med ett stänk kanel, som framhäver den goda sötsyrliga hallonsmaken.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 1½ gelatinblad
  • 225 g hallon
  • ¾ dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 krm malen kanel
  • 2 dl Arla® gräddfil

Gör så här:

Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min. Rör ihop hallon, socker och kanel i en kastrull och koka upp under omrörning. Lyft bort från plattan. Tillsätt gelatinet och rör tills det smält. Rör ner gräddfilen. Häll upp i små glas. Låt stelna i kyl i minst 3 tim.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 160 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 22 g
  • Fett: 6 g
Skriv ut