Grillad karré med färskpotatissallad

Grillad karré med färskpotatissallad

45 min Huvudrätt
Potatissalladen får sommarsmak av rädisor och ost. Koka färskpotatisen och grilla sedan köttet.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/grillad-karre-med-farskpotatissallad/

Gör så här

  • Koka färskpotatisen och låt den svalna.
  • Skiva lök och rädisor. Skär potatisen i bitar och lägg på ett fat. Strö över lök och rädisor.
  • Blanda gräddfil, ost och peppar. Klicka hälften av såsen över potatisen.
  • Pensla köttet med olja och soja. Grilla över glöd ca 3 min per sida. Strö över örtkryddorna.
  • Servera köttet med potatissallad och resten av såsen.
Klart!
Energi:

565 kcal

Protein: 36 g
Kolhydrater: 36 g
Fett: 30 g

Ingredienser

Fläskkarré
600 g
Olja
1 msk
Soja
1 msk
Hackad färsk timjan
1 msk
Hackad färsk rosmarin
1 msk
Färskpotatissallad:
Färskpotatis
1 kg
Färsk lök
50 g
Rädisor
1 knippe
2 dl
2 dl
Svartpeppar
1 krm