Grillad flankstek med sallad och chilibearnaise

Grillad flankstek med sallad och chilibearnaise

Tunna, fina skivor av flankstek som du grillar eller steker och serverar på tortillabröd med sallad och chilibearnaise. Snabbt, gott och enkelt att laga.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (0 st)

Mitt betyg:

Grillad flankstek med sallad och chilibearnaise

Tunna, fina skivor av flankstek som du grillar eller steker och serverar på tortillabröd med sallad och chilibearnaise. Snabbt, gott och enkelt att laga.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Sallad:

  • 250 g cocktailtomater
  • 1 rödlök
  • 1 burk majs à 150 g
  • 1 burk blandade bönor à 400 g
  • 2 msk olivolja
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 60 g blandad grönsallad

Gör så här:

Börja med salladen. Dela tomaterna. Skala och finhacka löken. Häll av och skölj majs och bönor. Blanda tomater, lök, majs, bönor och olivolja i en skål, strö över saltet och pepparn och vänd ner grönsalladen. Salta och peppra köttet. Grilla eller stek köttet ca 3 min på varje sida, låt vila ca 5 min. Skär köttet i tunna skivor. Servera salladen på tortilla bröd med skivat kött och chilibearnaise.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 675 kcal
  • Protein: 40 g
  • Kolhydrater: 57 g
  • Fett: 31 g
Skriv ut