Grillad aubergine med mynta, russin och pinjenötter

Grillad aubergine med mynta, russin och pinjenötter

Smakrik sallad som passar bra på buffébordet eller till grillat – kyckling, fisk eller kött. Skivor av aubergine grillas och toppas sen med söta russin, ost och örter.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (30 st)

Mitt betyg:

Grillad aubergine med mynta, russin och pinjenötter

Smakrik sallad som passar bra på buffébordet eller till grillat – kyckling, fisk eller kött. Skivor av aubergine grillas och toppas sen med söta russin, ost och örter.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Skär auberginen i ½ cm tjocka skivor. Pensla dem på båda sidor med smör-&rapsolja. Salta och peppra. Grilla 2-3 min på varje sida eller tills de har fått fin färg. Lägg ut de varma skivorna på ett fat och toppa med myntablad, russin, pinjenötter och smulad ost. Strö över flingsalt och peppar.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 255 kcal
  • Protein: 10 g
  • Kolhydrater: 10 g
  • Fett: 20 g
Skriv ut