Gratinerad ansjovisfisk

Gratinerad ansjovisfisk

Ett måste för alla som älskar ansjovis och vill ha en rätt som sköter sig själv i ugnen.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (4 st)

Mitt betyg:

Gratinerad ansjovisfisk

Ett måste för alla som älskar ansjovis och vill ha en rätt som sköter sig själv i ugnen.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Låt ansjovisen rinna av och spara spadet. Finhacka ansjovisen och bred den över fisken. Salta. Vik ihop filéerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Häll över ansjovisspadet och såsen, strö över ströbröd. Stek fisken i mitten av ugnen 15- 20 min. Hacka tomaterna och dillen. Strö det över fisken när några minuter återstår.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port inkl potatis

  • Energi: 390 kcal
  • Protein: 37 g
  • Kolhydrater: 40 g
  • Fett: 8 g
Skriv ut