Gräddkokta rotfrukter med citron och rosmarin

Gräddkokta rotfrukter med citron och rosmarin

Här är rätten som faller alla vegovänner i smaken!
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (23 st)

Mitt betyg:

Gräddkokta rotfrukter med citron och rosmarin

Här är rätten som faller alla vegovänner i smaken!

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 1 kg rotfrukter t ex kålrot, morötter, palsternacka, rotselleri
  • 2½ dl Kelda® mellangrädde
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • rivet skal och pressad saft av ½ citron
  • 2 msk hackad färsk persilja
  • salt och peppar

Gör så här:

Skala rotfrukterna och skär dem i bitar. Koka dem knappt mjuka i lättsaltat vatten. Häll av vattnet. Tillsätt grädde och rosmarin. Låt det koka utan lock några minuter. Smaksätt med citronsaft, persilja, salt och peppar. Garnera med citronskal och färsk persilja.

Källa:

Rekommenderade produkter