Glutenfri brownie

Glutenfri brownie

Denna glutenfria brownie är helt ljuvlig - prova själv!
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (24 st)

Mitt betyg:

Glutenfri brownie

Denna glutenfria brownie är helt ljuvlig - prova själv!

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 24 bitar

  • 100 g rostade hasselnötter
  • 250 g Arla® Svenskt Smör
  • 2 dl kakao
  • 4 ägg
  • 4½ dl strösocker
  • ½ tsk salt
  • 2 krm vaniljpulver
  • 2 dl mandelmjöl eller hasselnötsmjöl
  • ½ tsk bakpulver

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Lägg bakplåtspapper i en långpanna ca 20*30 cm. Hacka nötterna. Smält smöret och rör ner kakao. Vispa ihop ägg och socker. Rör ner kakaoblandningen, vaniljpulver, nötter och mjölet blandat med bakpulver. Bred ut smeten i formen. Grädda i mitten av ugnen 25-30 min. Låt svalna och skär kakan i rutor.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per bit

  • Energi: 205 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 17 g
  • Fett: 14 g
Skriv ut