Fyllda bröd med spenat och ost

Fyllda bröd med spenat och ost

Bröd som bakas av färdig pizzadeg och fylls med spenat och cheddarost - snabbt och mättande. De fyllda bröden passar lika bra på utflykten som på buffén.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (163 st)

Mitt betyg:

Fyllda bröd med spenat och ost

Bröd som bakas av färdig pizzadeg och fylls med spenat och cheddarost - snabbt och mättande. De fyllda bröden passar lika bra på utflykten som på buffén.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 12 bitar

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Tina spenaten och pressa ur vätskan. Rulla ut degen på en plåt med bakplåtspapper. Pensla halva degen med smör-&rapsolja. Strö över spenat, ost och oregano. Vik över den andra halvan och nyp ihop kanterna. Pensla med smör-&rapsolja och strö över flingsalt. Grädda i mitten av ugnen 12–15 min. Låt svalna något innan brödet skärs upp.

Tips:

Väldigt goda att värma på grillen.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per bit

  • Energi: 148 kcal
  • Fiber: 1 g
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 15 g
  • Fett: 7 g
Skriv ut