Fylld förrättsgrape

Fylld förrättsgrape

15 min Förrätt
Snabbast och enklast är att köpa en påse färdigblandad grönsallad, gärna med inblandade skott.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/fylld-forrattsgrape/

Gör så här

  • Dela grapefrukterna i halvor. Skär loss fruktköttet och skär det i bitar. Häll av fruktsaften.
  • Skär skinkan i tärningar. Kärna ur och finhacka chilin. Varva skinka, grapefruktsbitar, chili och sallad i skalen.
  • Blanda gräddfil och vitlök. Smaka av med salt. Servera såsen till salladen.
Klart!
Energi:

120 kcal

Protein: 8 g
Kolhydrater: 9 g
Fett: 5 g

Ingredienser

Blodgrape
2
Rökt skinka i skivor
100 g
Färsk röd chili
½
Blandad grönsallad och salladsskott
50 g
1½ dl
Pressad vitlöksklyfta
1
Salt
2 krm