Fylld förrättsgrape

Fylld förrättsgrape

Snabbast och enklast är att köpa en påse färdigblandad grönsallad, gärna med inblandade skott.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (7 st)

Mitt betyg:

Fylld förrättsgrape

Snabbast och enklast är att köpa en påse färdigblandad grönsallad, gärna med inblandade skott.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 2 blodgrape
  • 100 g rökt skinka i skivor
  • ½ färsk röd chili
  • 50 g blandad grönsallad och salladsskott
  • 1½ dl Arla® gräddfil
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 krm salt

Gör så här:

Dela grapefrukterna i halvor. Skär loss fruktköttet och skär det i bitar. Häll av fruktsaften. Skär skinkan i tärningar. Kärna ur och finhacka chilin. Varva skinka, grapefruktsbitar, chili och sallad i skalen. Blanda gräddfil och vitlök. Smaksätt med salt. Servera salladen med såsen.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 120 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 9 g
  • Fett: 5 g
Skriv ut