Frukostsallad med ägg

Frukostsallad med ägg

15 min Buffé Frukost
En krispig och krämig sallad som passar på såväl hårt som mjukt bröd.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/fruktsallad-med-agg/

Gör så här

  • Skala och hacka äggen grovt.
  • Halvera, gröp ur och skär avokadon i små bitar. Kärna ur och skär äpplet i små tärningar.
  • Lägg allt i en skål och vänd försiktigt ihop med matyoghurt. Smaka av med salt och peppar.
Klart!
Energi:

240 kcal

Protein: 11 g
Kolhydrater: 8 g
Fett: 18 g

Ingredienser

Hårdkokta ägg
6
Avokados
2
Grönt äpple, gärna syrligt
1
1 dl
Salt
2 krm
Svartpeppar
1 krm