Foliebakad vitlöksfisk

Foliebakad vitlöksfisk

Överraskande gott och enkelt, med ljuvliga smaker som sprider sig då paketet öppnas.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (109 st)

Mitt betyg:

Foliebakad vitlöksfisk

Överraskande gott och enkelt, med ljuvliga smaker som sprider sig då paketet öppnas.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Klipp till 4 rejäla aluminiumfolie-ark och smörj dem med smör. Dela fisken i 4 bitar. Skiva löken och vitlöken. Lägg fisken på folien och lägg löken ovanpå. Krydda med salt och peppar. Lägg créme fraiche franska örter på toppen. Lägg paketen på grillgallret och låt fisken baka ca 15 minuter(i ugn 200° 15 - 20 minuter). Öppna och kolla om fisken är vit och fast. Strö över lite färska örter. Servera med en klick créme fraiche franska örter.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 395 kcal
  • Protein: 36 g
  • Kolhydrater: 35 g
  • Fett: 11 g
Skriv ut