Fläskfilé med ingefära- och chilipotatis

Fläskfilé med ingefära- och chilipotatis

Fläskfilé i ugn med asiatiska smaker, där ingefära, chili och vitlök ger extra god smak. Serveras med potatismos på ett nytt och spännande sätt.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (96 st)

Mitt betyg:

Fläskfilé med ingefära- och chilipotatis

Fläskfilé i ugn med asiatiska smaker, där ingefära, chili och vitlök ger extra god smak. Serveras med potatismos på ett nytt och spännande sätt.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Gör så här:

Sätt ugnen på 125°. Salta och peppra köttet. Bryn det i smör-&rapsolja i en stekpanna. Lägg det i en ugnssäker form och strö över vitlökshacket. Stek klart i mitten av ugnen till 70° innertemperatur, ca 30 min. Skala potatis och vitlök och koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Krossa dem grovt med en potatisstöt och rör ner créme fraichen. Servera till fläskfilén och en sallad.

Rekommenderade produkter