Flädercheesecake

Flädercheesecake

Vår flädercheesecake är en bakad cheescake som är lite lättare tack vare fyllning gjord på färskost och gräddfil. Toppa gärna med jordgubbar och andra goda bär före servering.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (141 st)

Mitt betyg:

Flädercheesecake

Vår flädercheesecake är en bakad cheescake som är lite lättare tack vare fyllning gjord på färskost och gräddfil. Toppa gärna med jordgubbar och andra goda bär före servering.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 12 bitar

Botten

Fyllning

Garnering

  • ½ liter färska bär,t.ex jordgubbar, hallon och blåbär

Gör så här:

Sätt ugnen på 150°. Smält smöret. Krossa kexen och blanda med smöret. Tryck ut smulorna i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen ca 10 min. Vispa färskost och socker krämigt. Rör ned äggen i smeten. Vänd ner gräddfil, majsstärkelse, saft och citronskal. Häll smeten i formen, grädda i mitten av ugnen ca 25 min. Låt svalna. Garnera med färska bär vid servering.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per bit

  • Energi: 305 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 26 g
  • Fett: 23 g
Skriv ut