Fisksoppa med granatäpple

Fisksoppa med granatäpple

Mustig fisksoppa med vit fisk, babyspenat och syrliga, knapriga granatäpplekärnor. Toppa gärna med en klick matyoghurt.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (82 st)

Mitt betyg:

Fisksoppa med granatäpple

Mustig fisksoppa med vit fisk, babyspenat och syrliga, knapriga granatäpplekärnor. Toppa gärna med en klick matyoghurt.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Skär fisken i bitar. Skala och skiva vitlöken. Skölj och strimla purjolöken. Fräs vitlök och purjolök i smör-&rapsolja i en kastrull. Till-sätt tomatpuré, buljong, färskost, mango chutney och curry. Koka upp och lägg i fisken. Låt sjuda på svag värme ca 3 min. Häll i granatäpplekärnor och spenat. Servera med matyoghurt.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 370 kcal
  • Protein: 27 g
  • Kolhydrater: 21 g
  • Fett: 19 g
Skriv ut