Fisk i folie

Fisk i folie

Överraska med foliebakad fisk i ett vackert paket som doftar ljuvligt!
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (59 st)

Mitt betyg:

Fisk i folie

Överraska med foliebakad fisk i ett vackert paket som doftar ljuvligt!

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner
  • 600 g fiskfiléer
  • 1 färsk lök
  • ev 2 vitlöksklyftor
  • 1½ tsk örtsalt
  • 2 msk hackade färska blandade örter rosmarin, timjan eller persilja
  • 1 dl Arla Köket® crème fraiche

Gör så här:

Klipp till 4 rejäla aluminiumfolieark och smörj dem med smör. Dela fisken i 4 bitar. Skiva löken och vitlöken. Lägg fisken på folie och lägg löken ovanpå. Krydda med örtsalt och någon av örtkryddorna. Lägg en klick crème fraiche på toppen. Vik ihop paketen ordentligt så att ingenting kan rinna ut. Lägg paketen på grillgallret och låt fisken baka ca 15 minuter (i ugn 15 - 20 minuter i 200°). Öppna och kontrollera att fisken är vit och fast.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per Per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 460 kcal
  • Protein: 34 g
  • Kolhydrater: 52 g
  • Fett: 10 g
Skriv ut