Filoknyten

Filoknyten

Men tunnaste fina filodeg, ost och parmaskinka gör du proffsiga knyten med ljuvlig smak.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (11 st)

Mitt betyg:

Filoknyten

Men tunnaste fina filodeg, ost och parmaskinka gör du proffsiga knyten med ljuvlig smak.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Sätt ugnen på 200° Tina filoplattorna enligt anvisning på förpackningen. Skär osten i 12 skivor. Strimla skinkan. Smält smöret och pensla filoplattorna. Lägg plattorna ovanpå varandra 2 och 2. Fördela den strimlade skinkan på filoplattorna, lägg en ostskiva ovanpå varje och fördela de färska örtkryddorna och citronskalet på ostskivorna. Vik upp kanterna på varje fyrkant och kläm ihop med fingertopparna så att det blir ett knyte. Pensla varje knyte med lite smör och grädda mitt i ugnen 8-10 min.

Källa:

Rekommenderade produkter