Filodegspizza med vitost, valnötter och rosmarin

Filodegspizza med vitost, valnötter och rosmarin

Snabbpizza med sött, salt och knaprigt som passar perfekt på buffébordet.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (65 st)

Mitt betyg:

Filodegspizza med vitost, valnötter och rosmarin

Snabbpizza med sött, salt och knaprigt som passar perfekt på buffébordet.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 12 bufféportioner

  • 1 liten rödlök
  • 1 msk flytande honung
  • 4 dl rucola, ca 40 g

Gör så här:

Sätt ugnen på 225ᵒ. Lägg filodegsarken på en plåt med bakplåtspapper, pensla med smör-&rapsolja mellan varje ark. Bred ut crème fraiche på filodegen. Grovhacka valnötterna. Strö över nötter, rosmarin och ost. Grädda i mitten av ugnen 10-15 min. Skala och strimla rödlöken tunt. Ringla över honung och strö över rucola och rödlök.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per bit

  • Energi: 290 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 17 g
  • Fett: 21 g
Skriv ut