Entrecôte med bearnaise och medelhavspotatissallad

Entrecôte med bearnaise och medelhavspotatissallad

Somrig biff med färdig bearnaisesås. Servera en smakrik potatissallad till.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (4 st)

Mitt betyg:

Entrecôte med bearnaise och medelhavspotatissallad

Somrig biff med färdig bearnaisesås. Servera en smakrik potatissallad till.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Medelhavspotatissallad

  • 600 g kall, kokt potatis
  • 6 salladslökar
  • 300 g kärnfria oliver i olja
  • 2 msk hackad färsk rosmarin
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

Börja med potatissalladen. Skiva potatis och lök. Blanda med oliver och oljan från oliverna, rosmarin, salt och peppar. Salta och peppra köttet. Stek ca 2 min på varje sida i smör-&rapsolja. Strimla paprikan. Servera köttet med potatissalladen och toppa med grillad paprika, rucola och bearnaisesås.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 785 kcal
  • Protein: 36 g
  • Kolhydrater: 36 g
  • Fett: 55 g
Skriv ut