Endive- och salladsplock

Endive- och salladsplock

Salt ost och söt physalis balanserar upp den lite beska endiven. Ringla över honung och toppa med knaprig mandel.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (17 st)

Mitt betyg:

Endive- och salladsplock

Salt ost och söt physalis balanserar upp den lite beska endiven. Ringla över honung och toppa med knaprig mandel.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 20 st

  • 1 endive
  • 1 huvud gemsallad
  • 1 ask physalis
  • 140 g Kvibille® ädel
  • ½ dl saltrostad mandel
  • 1 msk flytande honung

Gör så här:

Rensa och plocka salladsbladen och lägg dem på ett fat. Skiva physalisen, smula osten och grovhacka mandeln. Fördela physalis, ost och mandel på salladsbladen, ringla över honung.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 50 kcal
  • Protein: 2 g
  • Kolhydrater: 3 g
  • Fett: 3 g
Skriv ut