Dubbelbakad potatis med bacon och ost

Dubbelbakad potatis med bacon och ost

Dubbelbakad potatis är bakad potatis som fylls som vanligt och sedan gratineras. Potatisarna är enkla att förbereda för att ätas till kamben eller som de är, med en god sallad.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (113 st)

Mitt betyg:

Dubbelbakad potatis med bacon och ost

Dubbelbakad potatis är bakad potatis som fylls som vanligt och sedan gratineras. Potatisarna är enkla att förbereda för att ätas till kamben eller som de är, med en god sallad.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Baka potatisarna i mitten av ugnen tills de är mjuka, ca 1 tim. Låt svalna något. Sätt ugnen på grill, 225°. Skiva purjolöken tunt. Stek baconet och tillsätt purjolöken. Fortsätt steka tills löken är mjuk. Halvera, gröp ur potatisarna och mosa ihop inkråmet med purjofräs, crème fraiche, hälften av osten och salt. Fördela i skalhalvorna och strö över resten av osten. Gratinera i mitten av ugnen 8–10 min.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 590 kcal
  • Protein: 24 g
  • Kolhydrater: 54 g
  • Fett: 29 g
Skriv ut