Tips! Det går utmärkt att använda fryst kycklinglever, som kan vara lättare att få tag i. Låt den tina innan du steker den.
Färsk rosmarin kan bytas ut mot ½ tsk torkad. Portvin kan bytas ut mot druvjuice. Crostini kan bytas ut mot rostade baguetteskivor.
65 kcal
Protein: | 2 g |
Kolhydrater: | 6 g |
Fett: | 3 g |
Kycklinglever
|
300 g |
---|---|
Schalottenlökar
|
4 |
Vitlöksklyftor
|
2 |
Ansjovisfiléer
|
2 |
Enbär
|
3 |
Lagerblad
|
1 |
Salt
|
2 krm |
Tomatpuré
|
1 msk |
Konjak
|
1½ msk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Grovhackad färsk rosmarin
|
1 msk |
2 msk | |
1 dl |
Röda äpplen
|
2 |
---|---|
Portvin
|
1½ dl |
Strösocker
|
½ dl |
Crostini
|
30 |
---|