Crostini med färskost, bresaola och pinjenötter

Crostini med färskost, bresaola och pinjenötter

Crostini med bresaola blir till små lättsamma munsbitar och en fin inledning till middagen. Perfekt som förrätt, som tilltugg till drinken eller på buffén.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (135 st)

Mitt betyg:

Crostini med färskost, bresaola och pinjenötter

Crostini med bresaola blir till små lättsamma munsbitar och en fin inledning till middagen. Perfekt som förrätt, som tilltugg till drinken eller på buffén.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 20 st

Gör så här:

Rosta pinjenötterna i en torr varm panna. Dela bresaolan i mindre bitar. Rör ihop färskost och pesto. Fördela färskosten på crostini, lägg på spenat, bresaola och tomat. Strö över nötterna.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 65 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 3 g
  • Fett: 5 g
Skriv ut