Crostini med färskost, bresaola och pinjenötter

Crostini med färskost, bresaola och pinjenötter

10 min Förrätt
Crostini med bresaola blir till små lättsamma munsbitar och en fin inledning till middagen. Perfekt som förrätt, som tilltugg till drinken eller på buffén.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/crostini-med-farskost-bresaola-och-pinjenotter/

Gör så här

  • Rosta pinjenötterna i en torr varm panna.
  • Dela bresaolan i mindre bitar. Rör ihop färskost och pesto.
  • Fördela färskosten på crostini, lägg på spenat, bresaola och tomat. Strö över nötterna.
Klart!
Energi:

65 kcal

Protein: 3 g
Kolhydrater: 3 g
Fett: 5 g

Ingredienser

Crostini
20
Pinjenötter
3 msk
Bresaola
100 g
150 g
Pesto
1½ msk
Babyspenat
½ kruka
Soltorkade körsbärstomater