Coleslaw med rödkål

Coleslaw med rödkål

30 min
En variant på coleslaw med rödkål, äppelcidervinäger och fransk senap. Riven pepparrot ger extra krydda till denna coleslaw.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/coleslaw-med-rodkal/

Gör så här

  • Strimla kålen fint. Kärna ur äpplena och skär dem i tunna skivor och sedan i bitar.
  • Rör ihop lätt crème fraiche, vinäger, senap, socker, salt och pepparrot.
  • Blanda såsen med kålen och äpplena.
  • Låt salladen stå i kylen några timmar.
Klart!

Ingredienser

Rödkål
300 g
Äpplen
2
2 dl
Äppelcidervinäger
1 msk
Dijonsenap
1 tsk
Strösocker
½ msk
Salt
½ tsk
Riven pepparrot
2 msk