Clementinmousse

Clementinmousse

Clementinmousse på vaniljkvarg, vispgrädde och en skvätt apelsinlikör är enkelt att göra och blir till en sagolik dessert. Dekorera gärna med flisad choklad på toppen.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (28 st)

Mitt betyg:

Clementinmousse

Clementinmousse på vaniljkvarg, vispgrädde och en skvätt apelsinlikör är enkelt att göra och blir till en sagolik dessert. Dekorera gärna med flisad choklad på toppen.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Riv skalet av 2 clementiner. Blanda skalet med kvarg och ev likör. Vispa grädden och blanda med kvargen. Skala clementinerna med kniv och skär dem i bitar. Lägg dem i portionsskålar eller glas. Klicka över moussen. Låt stå i kyl 1 tim. Toppa med flisad choklad.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 275 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 24 g
  • Fett: 17 g
Skriv ut