Chokladtryffel med rostade frön

Chokladtryffel med rostade frön

Vacker chokladtryffel med rostade pumpakärnor på toppen. Skär chokladtryffeln i bitar istället för att rulla den till kulor.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (23 st)

Mitt betyg:

Chokladtryffel med rostade frön

Vacker chokladtryffel med rostade pumpakärnor på toppen. Skär chokladtryffeln i bitar istället för att rulla den till kulor.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Receptet gäller för 24 st

Gör så här:

Koka upp grädde och smör i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Bryt chokladen i bitar, rör ner den i grädden och låt den smälta. Rör i kvarg. Häll chokladen i en aluminiumform ca 10 x 17 cm. Rosta pumpakärnorna i en torr, varm stekpanna. Rör i salt och strö kärnorna över chokladen. Låt stelna i kyl minst 4 tim. Ta tryffeln ur formen och skär den i bitar.

Tips:

Istället för pumpakärnor kan man ta rostade, salta solroskärnor.

Källa:

Rekommenderade produkter