Chili rellenos
45 min

Chili rellenos

De här milda chilifrukterna med härligt ostig fyllning är perfekta som tillbehör till burgare eller som snacks bland annat småplock. Att fritera i klaririerat smör ger dessutom en lite nötig, smörig smak som är svårslagen!
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (0 st)

Mitt betyg:

Chili rellenos

De här milda chilifrukterna med härligt ostig fyllning är perfekta som tillbehör till burgare eller som snacks bland annat småplock. Att fritera i klaririerat smör ger dessutom en lite nötig, smörig smak som är svårslagen!

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Frityrsmet:

  • 3 dl majsstärkelse
  • 1 ägg
  • 1½ tsk salt
  • ½ tsk bakpulver
  • 1 dl mineralvatten

Gör så här:

Skär ett snitt i chilifrukterna på längden och kärna ur dem. Blanda ihop riven ost med färskost till en kräm. Fördela ostkrämen i chilifrukterna med t ex en tesked och nyp ihop dem.

Vispa ihop ingredienserna till frityrsmeten. Värm smöret till ca 140°. Doppa chilifrukterna i frityrsmeten och vänd dem i panko. Fritera ca 1½ min på varje sida. Servera dem nyfriterade.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 150 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 12 g
  • Fett: 10 g
Skriv ut