Brysselkål med vitost

Brysselkål med vitost

Överraska med denna spännande brysselkål. Rostad mandel, rödlök och smulad, smakrik ost lyfter brysselkålen till nya dimensioner.
Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser
Betyg (47 st)

Mitt betyg:

Brysselkål med vitost

Överraska med denna spännande brysselkål. Rostad mandel, rödlök och smulad, smakrik ost lyfter brysselkålen till nya dimensioner.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Kan du få hemleverans?
Shopping Menu
Köp hem ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Skala och skiva rödlöken tunt. Skålla och skala mandeln. Rosta den i en torr, varm stekpanna. Koka brysselkålen i lättsaltat vatten ca 5 min för färsk och ca 3 min för fryst. Fräs brysselkålen i smöret i en panna 2–3 min. Rör i löken, mandeln och smula över osten.

Källa:

Rekommenderade produkter